podzim

podzim

Anotace: Jen proto že mám z ničeho nic podzim tak rád, a díky za to protože je fakt nádhernej.

Tiché ráno v barvě zlata se třpytí v kapkách rosy.
podzim přírodě barvu žlutou dal
Bože, skoro ráj.

Tichý vánek s lístky stromů si pohrává, zima je.
Slunko se snaží hřát, svůj boj prohrává.

Stromy pokorně svůj podzimní šat shazují.
Kapky rosy po větvi jim tečou
Cosi umírá, oni fakt pláčou?

Slunce se svou teplou dlaní je hřeje, hladí
Paprsky slábnou, a stromy smutně tu hledí.

V tomto čase raním,
zahaleném mlžným oparem, léto se loučí
A podzim zdraví, zlatavým pohárem….
Autor RendyMCAir, 01.10.2005
Přečteno 760x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí