Hurá na hory...

Hurá na hory...

Anotace: Báseň o tom,jak může být hezky na horách.

Na horách zas padá sníh,
no tak vůbec neváhej.
Děcka jezdí na saních,
ty, lyžáky obouvej.

Opraš staré práskačky,
rukavice,šálu též.
Něco do té pláskačky,
No tak co je.Dělej!Běž!

Jen co staneš na svahu,
srdce se ti rozbuší,
a už jedeš rychle dolů,
vítr hučí, do uší.

Kde se vzala,tu se vzala,
mulda jako malovaná.
Rychlost z lyží,tu ti vzala,
kámen brousí, tvoje hrana.

Teď se doma v sádře směješ,
jak sis hezky zablbnul.
a říkáš si:"tohle neřeš."
lyže na dobro jsi zamknul.
Autor QELL, 06.02.2009
Přečteno 422x
Tipy 4
Poslední tipující: Káňátko, kikis, Lilly Lightová
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lyže zamknout ..... ?
NIKDY !

07.02.2009 12:51:00 | anti-HERO

Super !!!

07.02.2009 10:16:00 | Káňátko

Hezká, lyžařská :) tip!

06.02.2009 21:55:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí