Těším se

Těším se

Anotace: ...

Těším se, až poslední vločka sněhová
v rukou mých roztaje,
až rozezní se dětský hlas
vesele poletující v kvetoucím světě
a mě zas,
až slunce pohladí paprsky svými.

Těším se, až vkročím do světa voňavého,
až se ohlédnu na to vše,
co bylo zlého,
až unesou mě motýli
a každý chmur můj rozptýlí
pryč,
do minulosti dávné.

Těším se, až jemný vánek
vlasy mými provlaje
a vdechne pocit svěží
do žil mých proudících.
Až zas každičká věc bude tak nádherná,
doufaje…

A veškeré jinotaje s nádechem čerstvým
se rozlétnou do koutů světa všech …
Autor Teereezkka, 18.02.2009
Přečteno 338x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, Radek.oslov.Šafárik, UCET KE ZRUSENI, kikis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Těšíš se moc hezky.

12.03.2009 12:01:00 | Kapka

a zase další co se těší na jaro:o)

20.02.2009 13:24:00 | kikis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí