Prázdniny u vody

Prázdniny u vody

Anotace: je sice zima, ale alespoň se zahřejeme

Bez bázně a hany
Postavíme stany
Nahodíme udičku
Budem čekat rybičku

Kapřík se nám zamrská
Připravíme kotlíky
Hlavně aby neuplaval
Nebo začnem od píky.

Večer sednem k ohníčku
Zazpíváme si písničku.
Popřejeme dobrou noc
Proti komárům, repelentem
Na pomoc !

Ráno dáme rozcvičku
Zlepšíme si fyzičku.
Posnídáme chleba s máslem
Čajem polejeme dáseň.

Na výlet jedeme rádi
Do přírody vyvětrat smrady!
V poledne vrátíme se k obědu
Přece nebudeme o hladu!

Po klidu poledním
hrajeme vybiku
Pak se umyjem
A jdem do pelechu

Prázdniny užijem
Hezky u vody
Koupem se, kocháme
Kouskem přírody.
Autor v.hercik, 07.03.2009
Přečteno 318x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, carodejka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsem se opravdu pekne pobavila .

08.03.2009 22:54:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí