Z branami světa

Z branami světa

Anotace: omlouvám se za absolutní kontrast s předchozím dílkem-ale aspoň vidíte jak strašně moc mě dokáže ovlivnit změna počasí...

Zmrzla jsem
a mé ledové srdce
puklo na tisíce střípků.
Náhle to ticho já ve tmě
svět zavřel své brány
a cink cink slzy v očích
smály se že Ty jsi byl ten pravý.
Temnota dala mi svá křídla
a do vlasů zapletla střípky mého srdce,
já poslušna vztáhla ruce do noci
a chladné hvězdy zablikaly když
slyšely mě říkat:

"Jaro nepřijde"
Autor Petite Francaise, 22.03.2009
Přečteno 295x
Tipy 3
Poslední tipující: J.U. Ray, Unyle Pěl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí