Tísíce nevěst pro jednoho

Tísíce nevěst pro jednoho

Anotace: "K"

Jsi tam - každou noc,
ať mráz silou pání,
nebo těžkost dusí..

Po nebi cestuješ -sem a tam..

Ladným krokem -
po stříbrných stopách,
lehkým valcem - jak peříčko ..

Co vypadlo z ohnivé perutě Fénixe..

Rytmicky - do zpěvu netopýrů,
cinkotu podkov ze stájí ..
Ty ..

Jenž temnoty si pán
..........a stříbrné krásky nevěstami.
Autor Analisieren, 23.03.2009
Přečteno 319x
Tipy 10
Poslední tipující: carodejka, excited, kikis, Holis, Chancer, vapiti, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí