Jarní déšť

Jarní déšť

Anotace: Jarní déšt je kouzelný,ale též má v sobě něco mocného a romantického.

První jarní déšť tady byl,
vše ve svou vládu náhle proměnil.
Kapky vody na římsu okna padají,
v mžiku vše vodou pokryjí.
Motýlku sedáš si na jarní kytičku,
zdržíš se chvíli,jen malou chviličku.
Tvá křídla slibují lásku a něhu,
však bojí se zrady,deště a sněhu.

Déšť se svýmy přívaly vody netají,
všichni marně suché místo hledají.
Vítr v dálce lehce ozývá se,
ptáče pod list těžce ukrývá se.
Vzduch propletený skrze slunce,
vytrvalý déšť nebere konce.
Tak nám zase předvedl svou moc,
zdali nám slunce příjde na pomoc.


zakryly ho vodní mraky
Autor Lord Aragorn, 06.04.2009
Přečteno 536x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, jarní déšť mi zavoněl a tvoje verše naladily, mám z nich příjemný pocit.

07.04.2009 07:15:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí