Skáču přes kaluže

Skáču přes kaluže

Anotace: ***intuice***

Jaro je tady!

Sluníčko si pohrává se všemi záludnostmi,
ruší překážky
a dodává jasný průzor životem - mou cestou vpřed.

Sem tam se objeví kaluže,
které sluníčko ještě nestihlo vysušit.
Ale já jen udělám "hop"
a uháním dál svým nekončícím příběhem.

Jarní běh na dlouhou trať, možná trvající až do zimy, když praští a umlčí mé touhy na chvíli.

Cítím energii, která se ve mě přelévá.
Rotuje ve spirálách, v barevných kruzích.
Je souměrná.
Netrpělivě vyčkává,
až vyhrkne ven.

Těším se, až se rozleje i ven
a zahltí všechny mocnou pozitivní září
a cokoli prázdné obdaří smysluplným bytím.

Tak jako prázdnou sklenici naplní průzračná voda
z nikdy nevysychající studánky.
Autor jerabina, 12.04.2009
Přečteno 406x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, devcatko z jetele, Kapka, enigman, Házté
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Co dodat,dávám ST!

16.04.2009 14:34:00 | devcatko z jetele

... ST!

12.04.2009 15:19:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí