Domek na vesnici

Domek na vesnici

Anotace: taková pohoda...

Domek na vesnici

Domek na vesnici,
Jen pro věřící!
Kdo nevěří,
Nevejde!

Buď vítán hospodině!
Přijmi místo
Po boku mém
Navždy!

Před domkem pase se
Uvázaná koza na kolíku.
Nemůže dál
Vodu má v kyblíku!

V chlívku chrochtá vepřík
Vesele
Dožaduje se žrádla
Neustále!

Opodál si hrají děti
Některé jsou naše,
Jiné sousedů
….a tety Běty

V dálce štěká pes
Služka na něj křičí
Ať neštěká!
Pes jeden psouská!

Jabloň rozkvetla
Do krásy!
Škoda jen, že pomrzne
Jako loni!

Na louce švitoří
a zpívají ptáčci
vesele krouží
do oblak míří

Je květen
Eden!
A já vstávám
Do práce!
Autor v.hercik, 08.06.2009
Přečteno 262x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, staruska, bejbyyyy, Radek.oslov.Šafárik, Bíša, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná představa, taková pohodová.

08.06.2009 09:58:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí