Podzimní romance

Podzimní romance

Anotace: Malá podzimní romance.

Teplota jarní už k nule klesla
a lehký poryv přivane mi
podzimní
romanci i ke mně domů.

Listí venku šustí pod údery nohou
které vlečou v trávě kroky;
kroky výletní,
kroky tvé,
kroky podzimních nálad.

Stromy jsou kostry holé,
jen trčí suché větve,
ale to nic,
oni jen shodili svůj ozdobný šat
a bíle haluze budou v zimě svítit zase
k nám,
k lidem…
Autor Chore, 01.11.2005
Přečteno 499x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí