Goro

Goro

Anotace: Máte pejska?

Goro

Závidím bílým psům
Jejich krásu
Jiskru v oku
Boj o spásu….

Volnost a pokoru
K životu
Sílu
A chuť k jídlu…

Kočka nepřejde kolem
Našeho pejska
Goro vycení zub
V očích se blejská…

Prožene kachny
I slípky
Co zapomněls zavřít
Do ohrádky

Pokaždé když jdeš kolem
Dá nám echo
Kdyby šel kolem Golem
Udělá bobek..ach jo.

To je náš pejsek
Z obrázku
Musíme ho vodit
Na provázku…
Autor v.hercik, 15.07.2009
Přečteno 291x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí