Pole poseté mrtvými koňmi

Pole poseté mrtvými koňmi

Anotace: nedá mi to...k zamyšlení

Pole poseté mrtvými koňmi

Pole poseté mrtvými koňmi
Bolest, jež nikdo nesdílí s tebou.
Cval, jehož dusot zastínil pomník
Oči tvé pláčou, srdce krvácí…

Pohled ze hřbetu valacha Štýrského
V koutku chlopně uchováš.
Co živ budeš, již nic nepřekoná
Smutek na duši , vítr odvál….

A vzadu v maštali…
Nový život se vzpouzí,
zraky k tobě obrací !
Pln očekávání jeho pohledy
Na lahvi s mlékem kravským spočinou…

Jak vysvětlíš pohromu mláděti ubohému,
Jíž zabránit jsi nemohl ??
Přec raději bys statky své potřebným rozdal…
Aby navrátil se Duch koňský do stájí….

Lotr ten, kdo způsobil ….
Autor v.hercik, 25.07.2009
Přečteno 307x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, 6thSun, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Miluji koně...

02.08.2009 23:46:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí