V lese

V lese

Anotace: Oáza klidu.

Chodíme po polštářcích z mechu,
nic nás nenutí ke spěchu,
všude se ticho rozléhá,
kolem dokola uklidňující zelená,
pod stromy příjemný stín,
odežene hodně daleko splín,
na pasece na sluníčku,
usedneme do trávy chviličku,
když se lesem projdeme,
spokojeně se cítíme.
Autor Jarka, 06.08.2009
Přečteno 326x
Tipy 8
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Juraj Hrom, labuť, 6thSun, Květka Š.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky to tak cítím. V lese je krásně .Míša

11.08.2009 21:04:00 | mys

povedené

11.08.2009 18:21:00 | Radek.oslov.Šafárik

pekné, "pod stromy příjemný stín,
odežene hodně daleko splín," - skvelé

ST

07.08.2009 19:54:00 | Juraj Hrom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí