Ráno podzimu

Ráno podzimu

Anotace: ...

Den ze Země vstal a za sluncem jdeš
jak bájný šermíř kráčí k svému lidu
pak mravence na zídce zahlédneš
a měsíc pomalu blednoucí padá do modrého klidu
Pár nahých stromů vzlétlo do jantaru,
probudilo vílu Země
k ránu

MOtýly probudila dechem jednorožce,
milého pohladila vlasy po pokožce
nastal ten den podzimního rána...
Autor Káňátko, 10.09.2009
Přečteno 359x
Tipy 4
Poslední tipující: labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná, něžná... nádech podzimu na nitkách rána...

10.09.2009 09:02:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí