Zahrada

Zahrada

Anotace: Chtěla bych žít v krásné zahradě...

Co je nejkrásnější věcí na světě?
Příroda - hlavně když vše rozkvete.
Toulat se zahradou mlčet či zpívat,
neničit rostliny jenom se dívat.
Usínat v trávě a bydlet na stromě,
jako veverka tam ve svém domě.
Povídat si s broučky,usínat se sluncem
nebo kochat se nádherným měsícem.
Jen to mé srdce zaplní,jen to mé smysly probudí,
jen díky tomu žiju - díky zahradě kde si odpočinu.
Žiju jen pro ten vítr mezi stromy,
netěší mě kamenné domy,
netěší mě lidí ostrá slova,
radši jsem když v lese houká sova.
Chtěla bych žít v krásné zahradě,
ne jako ovečka v lidské ohradě,
chci být svobodná a bez starostí,
pryč od lidské schválnosti,
jen zpívat,smát se a snít,
ach jak chtěla bych v zahradě žít...
Autor Tammy, 13.09.2009
Přečteno 496x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Churry, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je pravda. Ale i zima má něco do sebe,jen kdyby bylo tepleji. Ikdyž s tím globálním oteplováním brzy už ani ten sníh nebude.

13.09.2009 15:08:00 | Tammy

tak to já taky, ale jen v létě :-)

13.09.2009 11:12:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí