Slunce

Slunce

Anotace: Slunce obrazová verze: http://angee-with-wings.deviantart.com/art/The-Book-126571445

Slunce, dárce života,velká síla, ochota.Obloha uctívá svého krále, klaní se
mu na nebeském bále.On své paprsky rozpíná, na svou
denní pouť vzpomíná,klesá dolů níž a níž,
khorizontu stále blíž.Jeho záře uha
síná, v náručí červánku usíná.
Umírá v rudém moři,
vstříc temnu
lóži.
Autor Angee Withwings, 15.09.2009
Přečteno 448x
Tipy 2
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí