Přijde paní zima

Přijde paní zima

Anotace: Přijde!

Svět se zmáčkl
do malé vločky
sedíš na zápraží
a hladíš kočky.

Jemně předou
pod rukou tvou
přemítám potají
kdy budeš mou.

Poslední slunce
šimrá mně mile
konečně nastane
toužebná chvíle.

Pro zítra skončil svět
nastane zima
pod stromem ve sněhu
je vážně prima.
Autor Čoki, 19.09.2009
Přečteno 524x
Tipy 2
Poslední tipující: Květka Š., Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To přijde,snad až po podzimu,jak má

19.09.2009 09:31:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí