Kvítek

Kvítek

Anotace: Chtíč po něčem čeho můžu dosahnout

Zasklené oči pohled vrhají,
přes skleněné okno se závěsem,
mraky se tam větrem trhají,
není tu tma jako když jdu lesem,

v očích odráží se mi svět,
jak je kouzelný dnešní den,
v dáli spatřím osamocený květ
a toužím jít za ním ven,

má dlaň ho hladí jemně,
já zatoužím po něčem víc,
ruce ho uchopí najednou pevně,
utrhnu ho až z krásy nezbylo nic,

již nejsem jedinná kdo je sám,
nastav dlaň a zavři oči,
do ruky ti kvítek dám,
protože z té vůně se mi hlava točí,

odpusť mi květino já nemohla dál,
jak jen mohu svůj čin napravit,
kéž by se nějaký zázrak stal
nechtěla sem tu nádheru popravit
Autor Gamy, 17.11.2005
Přečteno 448x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pekne...

maya70

17.11.2005 17:34:00 | mistake

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí