Nenasytný Ohnivý pták

Nenasytný Ohnivý pták

Anotace: Složeno ve škole na téma: Globální oteplování

Na mrak vznešený si sedl pták,
ze slunce sílu chtěl si brát,
ten pták se jménem Ohnivák.
Pták Ohnivák zlatá jablka měl tuze rád,
v žaludku je nechal zrát.
Když střeva měl už celý plný,
pustil zlatou cihlu k zemi.
Nad zemí se nyní vznáší a sluníčko více září.
Díky cihle sluníčko má větší žár,
jedinným paprskem Aljašku by roztál.
,,Sluníčko s cihlyčkou přestaňte hřát! Horkem zničíte krásu všech krás a nikdo již jí nebude znát''.
Autor Markulka, 25.09.2009
Přečteno 348x
Tipy 1
Poslední tipující: ewon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí