Moc podzimu

Moc podzimu

Anotace: .

Podzim již roztáhl
své mocné tlapky
z mraků nás líbají
ledové kapky.

Chladivé ráno
uspalo mysl
bez slunce doteku
ztratilo smysl.

Větve propouští
listy ze služby
těší se na jaro
zas plné tužby.
Autor Čoki, 05.10.2009
Přečteno 470x
Tipy 3
Poslední tipující: harmony, labuť, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to listí podzimní koberec chystá
na každém chodníku má ještě místa

05.10.2009 22:15:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí