Východ slunce

Východ slunce

Anotace: ...

Mlha leží v údolí,
padá dolů na tváře,
spí, bdí, se dnem zápolí,
opilá sluneční záře

paprsky prodírají se tmou,
chtějí už všem najevo dát,
že noc je zkázou mou,
paprsek chce mi podat
Autor Sllunce, 06.10.2009
Přečteno 431x
Tipy 2
Poslední tipující: Alasea
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí