O zimě

O zimě

Anotace: na zimu je možná trochu brzo, ale já si nemůžu pomoct :)

Za okny padá snížek bílý
a moje srdce z toho blahem šílí.

Mám chuť vyrazit ven,
užít si tenhle den.

Zažít koulovačku, postavit sněhuláka,
prostě jít ven, to mě láká.

Užít si zimy, hodně a dosyta,
než přijede jarní pluh a sůl na ni nasypá.

Vločky padají, přistávaj do měkka,
potkáš Yettiho, sněžnýho člověka.

Má rád zimu tak jako já,
když se zas vidíme, vždycky mi zamává.

Vyjde sluníčko, zasvítí ztuha,
všude se objeví sněhová duha.

Sníh třpytí se nádherně ve dne i v noci,
je mi tak příjemně, ach genius loci.
Autor Le ver luisant, 06.10.2009
Přečteno 617x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky jsem si nemohla pomoct.., těším se na sníh :)

13.10.2009 18:18:00 | Pevya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí