Javorník

Javorník

Anotace: Toto je vršek mého rodného kraje, kam každoročně zavítám i několikrát.

Sbírka: Beskydy

Zrovna kvetl jahodník,
když jsem šel na Javorník.
Kvetl žlutě, kvetl bíle
až mi byla dlouhé chvíle.
Už se těším až bude mít
ten jahodník jahůdky,
toho času porostou i
velké modré borůvky.

Jednou v létě, hnedka z kraje
jdu zas na ten Javorník.
Už se dívám jestli zraje
borůvčí a jahodník.
Jestli už jsou na nich plody.
Páni, to Vám budou hody.
Upečem z nich koláče,
to se nám pak poskáče.
Autor Puskin, 09.10.2009
Přečteno 336x
Tipy 4
Poslední tipující: Agniezka, Květka Š., Mbonita, bromak
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Též byla jsem na Javorníku a pocítila velkou sílu..Přírody, Menhirů..pohody..jen, byla zima a nerostly jahody..;o)

10.10.2009 16:49:00 | Agniezka

Vítej příteli z nedaleka,
do Javorníka jezdím za sportem
s takovým malým bílým míčkem...
no hádáš správně - s pingpongem!

09.10.2009 21:47:00 | bromak

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí