Podzimní příběh mlhy a větru

Podzimní příběh mlhy a větru

Anotace: ..

Vítr se vzepřel
něžnosti podzimu
a pozval mlhu
na tichou hostinu
na krásné tance
na mlžení

A tak mlha
ve větrném obležení
tančí si po lukách
po rybnících
zatímco vítr
honí listí po ulicích

Podzim
je v jejich rukách
a oni slaví
společné vítězství
nad sluncem
co s mraky se plaví

Však občas se poštěstí
že slunko vykoukne
a zamrká na duboví
to ihned prokoukne
poslechne paprsky
a své listí obarví

Tak na podzim
perou se
mlhy rosy slunce vítr
každý vládne chvíli
a nikdo zvlášť

Pak ale zima
pocítila zášť
všechno odešlo
přikryl to její bílý
plášť..
Autor Lioness, 12.10.2009
Přečteno 535x
Tipy 18
Poslední tipující: Lucije, labuť, enigman, Mbonita, J's .., Psavec, Bíša, Jacob P. Verlaine, CORONATION, Zasr. romantik, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

už se snáší...

13.10.2009 08:23:00 | enigman

Krásné pojetí ročních období ;)

12.10.2009 22:50:00 | Jacob P. Verlaine

krásné!

12.10.2009 22:23:00 | hašlerka

Tenhle styl ti zkratka a dobre sedi nejlip. STipuju.

12.10.2009 22:21:00 | Matty09

krásný pohled na podzimní krajinu... ST.

12.10.2009 21:56:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí