Mrazivé ráno

Mrazivé ráno

Anotace: Dokonce se sněhem...

Mrazivým ránem
kráčí si jistí
necítí pod sebou
pelíšky z listí.

Dva těžké mraky
spustily mžení
krása co byla
už dávno není.

Brouzdal ses listím
teď už jen kaluží
slunce své paprsky
na dlouho zadluží.

Krok tvůj je mokrý
prší ti na tělo
suchého místa
by se ti zachtělo.

Skončila noc
nepřišlo ráno
zahlédnout slunce
není nám přáno.
Autor Čoki, 13.10.2009
Přečteno 777x
Tipy 3
Poslední tipující: Shnecek, malá slečna, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí