Svěžest /Freshness; Fraîcheur/

Svěžest /Freshness; Fraîcheur/

Anotace: Svěží báseň pro dobrou náladu...

Z rosy kapka,
z kapky pára,
oblaka v nedohlednu - mlha bílá klesla.
Jarní zeleň průzračná,
leštěná a zázračná.
Ach to čerstvé kvítí,
voní, líbí se a svítí.
A potůček opodál,
zdráhá se, ale coby stál,
voda v něm teče,
cítí Tvůj jemný stisk,
svou lásku - aroma, sází v risk.
Pij, potok se Ti odvděčí, chuť - zisk...
Autor EIFEL 22, 15.10.2009
Přečteno 353x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí