Změnili nám čas

Změnili nám čas

Anotace: opět

Svět je znova v zimním čase
tma už bude dříve
přilétly k nám vrány zase
spánek na nás zíve.

Sundáme si holinky
sedneme do křesílka
budeme chroupat topinky
a sledovat Česílka.

K tomu taky komedie
ať nám zlepší náladu
zatáhneme žaluzie
v duchu ryjeme zahradu.

Vítr fouká kolem dveří
nemá šanci otrava
zapálíme v krbu peří
dým je jeho potrava.
Autor Čoki, 26.10.2009
Přečteno 406x
Tipy 3
Poslední tipující: Květka Š., labuť, CORONATION
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí