Venku je krásně

Venku je krásně

Anotace: i nyní

Dosedly vrány do polí
přinesly chladný den
svět otočil soukolí
balím se, chci jít ven.

Projít se krajinou
zachumlán sním
na tu či na jinou
nikomu nepovím.

Vidím smutné oči
i úsměv schovají
kam zima vkročí
radosti nechají.

Kam spěchají všichni
vracím se k domu
na zdraví kýchni
však není komu.
Autor Čoki, 28.10.2009
Přečteno 589x
Tipy 4
Poslední tipující: hašlerka, labuť, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Venku je krásně,to je fakt
jenom ať nezačne
foukat severák

28.10.2009 18:52:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí