Peklo na Zemi

Peklo na Zemi

Anotace: Další básnička do školního časopisu....:-)

Šedé nebe,všude prach,
klima volá na poplach.
Bakterie v hejnech se rozmnožují,
kyselé deště Zemi sužují.

Ledovce tají,
sopky si s námi hrají.
Zmenšují se vodní plochy,lidé mění se tu v sochy...
Zima všude,mráz nás zebe,
lidé nenávidí sami sebe.

Vzduch zníčily nám továrny,
zašpinily se vodárny.
Reagují na to rostliny,
znehodnocují se jejich plodiny.

Plíce světa vykáceny,
platíme za to velké ceny.
Proniká k nám záření z vesmíru,
přes velkou ozonovou díru.

Zvířata tu zanikají,
lidé si neuvědomovali,co mají!
A tak Země zaniká,
viníme z toho člověka!
Zničili jsme si Zemi dosti,
příroda se nám za to pomstí.

Chcete ráj na Zemi? Tak rychle, než se v peklo promění...
Autor Heavy, 06.11.2009
Přečteno 324x
Tipy 1
Poslední tipující: divoska_jaja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí