Vítr

Vítr

Anotace: ....

Procházím se po poli,
vítr fouká, já se nekoukám.

Přestań fučet na chvíli,
chci vidět celé pole na míli.

Vítr poslechl, už nefučí
pole se mi kouká do očí.
Autor Brozik, 27.11.2009
Přečteno 478x
Tipy 1
Poslední tipující: Sweet KiWi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí