Palouček

Palouček

Anotace: ....

Černá tečka sedmitečná,
z levandule pomněnka
jenom moje domněnka
a krása ta je věčná.

Dlaně hladí trávu
rosou pokrytou,
uvězněný čtyřlístek štěstí
krčí se někdě v davu
smutných neřestí
a hledá skulinku v dáli ukrytou.

Slza smutku
padá do prázdna
a někdě, vskutku
čeká tvá neznámá.

Rusalka věnec vije
z lučního kvítí,
čeká až měsíc se zkryje
a slunce až zasvítí.
Autor sinoraLee, 02.12.2009
Přečteno 335x
Tipy 3
Poslední tipující: jaroslava anna, Lili Holiday
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné

03.12.2009 23:36:00 | jaroslava anna

Škoda rusalky, přebrala vlčí úlohu ...

02.12.2009 19:43:00 | rezina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí