Snížek

Snížek

Anotace: ....

Co to padá z nebe dolů,
záhon bílý tvoří z cest?
Co přikrývá větve stromů?
Třpytící se, tichý déšť...?
Jsou to malí motýli,
co rozpouští se na dlani?
Co to louky nabílí
a celý svět zahalí?
To jen hvězdy zatřásly se,
když polechtal je hvězdný prach,
který teď se k Zemi nese
a studí Tě na řasách....
Autor RustyHalloes, 20.12.2009
Přečteno 379x
Tipy 4
Poslední tipující: Lioness, jiljovský, lllhanus, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Něžně sněhové písmenkování...

20.12.2009 13:25:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí