Podzimní čas

Podzimní čas

Anotace: Tuto básničku jsem napsala už před časem a teprve teď jsem ji vyštrachala, takže snad nevadí to, že je o podzimu a přitom je zima:)

Podzimní čas

Nastal podzim zas,
tajemných bytostí je to čas.

Červené listí,
pod nohama šustí,
čarodějnice vylétají z houští.
Dětí pláčí,
kočky mňaňčí..
..ať nám ten krásný čas nikdy neskončí!

Listy se ze stromů ve větru ztrhávají
a na zem dopadají.
Červený,
je jako krví politý.
Žlutý,
je jako z nejjemnější látky ušitý.
Oranžový,
je jako plamen zářivý.
Na chladnou zem dopadají,
kde podzimní víly dovádějí.

Podzim je krásný čas
avšak této krásy brzy končí čas.

Zimní čas nastává,
podzim se k spánku ukládá.
Autor Calië, 16.01.2010
Přečteno 684x
Tipy 4
Poslední tipující: Elyona, ilona
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí