A sněží

A sněží

Anotace: furt a furt(pořád a pořád)

Na stohu sněhu
sedí si vrána
krákorá do světa
sněží už zrána.

Na dvorku bílém
mám víc než tunu
už měsíc neznáme
slunce či lunu.

Lopatou házím
už v tom mám um
ještě že u schodů
schoval jsem rum.

Zas padá k zemi
ta bílá hrůza
kdyby tak raději
přilétla múza.

Však místo ní na čelo
líbá mne led
lopatu do kouta jdu
na pivo hned.
Autor Čoki, 19.01.2010
Přečteno 491x
Tipy 5
Poslední tipující: Nút, Květka Š., rezina
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ladovská zima...

22.01.2010 19:19:00 | Nút

Až vločky sněhové vyžahnou rum
tak krokem tanečním opustí dům...

19.01.2010 20:06:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí