Mor na Zemi

Mor na Zemi

Anotace: ... Zelená je tráva

Kouzelný je dnešní svět,
všude skáza,všude hněv,
ničíme svůj domov dávný,
přichází však náš De kárný.

Přiroda je mocná věc,
a rychleji než řekneš švec,
člověk bude odstaněnen hned,
kdo myslí že jsme se zplet?
Autor Ante portam inferam, 19.01.2010
Přečteno 367x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zelená je tráva
zelený je svět
zelená je kráva
zelený je květ.

21.02.2010 20:22:00 | amores peros

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí