Mrzne až praští

Mrzne až praští

Anotace: brrrrrrrrr..

S ránem přišel
krutý mráz
ten mi zcela
zlomil vaz.

Schoulený jsem
jako had
nechci zmrznout
mám se rád.

Bez pohybu
tuhne sval
i sněhulák
sotva stál.

V té velké zimě
musím ven
snad zamrzl život
pustý den.

Ještě tři hodiny
mučí mne mráz
s placatkou vodky
se mi jde snáz.

Zavírám oči
zdá se mi o létě
o teplém slunci
a volnu na Krétě.
Autor Čoki, 26.01.2010
Přečteno 582x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, Psavec, hašlerka, Kapka, rezina, Květka Š., labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já se zase toulám Saharou.

26.01.2010 23:13:00 | Psavec

To se to sní.A nejlíp u kamen...

26.01.2010 17:40:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí