Valley of Ten Thousand Smokes..

Valley of Ten Thousand Smokes..

Anotace: .. Alaska http://www.skimountaineer.com/ROF/NorAm/Griggs/Griggs.jpg

Táhnu pryč na sever k polární záři
nad Špicberkami
stačí jen chtít snít svou roli v scénáři
nad mořem s krami
z výše navstříc vidím ostrov Jan Mayen
s kráterem bílým
láká mě sesednout, být tam utajen
toho docílím
když namířím si to do jícna sopky
Beerenberg přímo
vlítnu do magmy, zvládám její hloubky
svou pantomimou
rukou i nohou, plavu prsa, kraul, znak
ponořím hlavu
chci právě přes střed Země dostat se ňák
NIFE proplavu
v Údolí Desetitisíců Dýmů
z kráteru Mount Griggs
vyvrhnu tělo ven.. vychladlý dřímu
černý jak onyx
Autor Petbab, 01.02.2010
Přečteno 332x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Sýkorka07, labuť, Psavec, hašlerka, tvoje líčko. ale můj ďolíček, enigman, Květka Š.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a taky mrtvý. dobrá. strhla mě.

01.02.2010 18:26:00 | tvoje líčko. ale můj ďolíček

řádka se nevytiskla do konce tak doplň ...yen.JPG

01.02.2010 16:38:00 | Petbab

Díky a tady je Jan Mayen: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f7/Beerenberg_JanMayen.JPG

01.02.2010 16:35:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí