Léto trochu divoké

Léto trochu divoké

Anotace: Je brzy, ale ...

Přišlo léto na skok k nám
co já s ním dnes udělám
slunce svítí sporadicky
samozřejmě jako vždycky
když se chystám plavat rázně
i v hospodě jsou prý lázně
a tak si dám sklenku vína
přečkám tam tu slotu
páni kluci to je psina
ztratila jsem botu
bosky nejdu nikam
tak si doma říkám
přišlo léto na skok
kouř se valí z hospody
já jsem doma jako kotě
nepůjdu ni do vody
Autor jaroslava anna, 01.03.2010
Přečteno 314x
Tipy 4
Poslední tipující: modrá..., eroze, jedam
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...léto trochu divoké!...
To chce zkrotit!

01.03.2010 09:11:00 | modrá...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí