Cesty

Cesty

Anotace: ...

Cesty si klekly mezi stromy

stromy si klekly k vodám

aby podaly jim ruce

aby polkly do sebe vzduch

a zas ho párou vypustily

v rytmu requiem

jak vlny moře

co snaží se dostihnout

věčný odraz komety

co míří v zapomnění

jak sokol střídající obzory

jak prach polozmáčené duše

co se nad ránem

z lidské kůže vysvlékla.
Autor Martin Kredba, 03.03.2010
Přečteno 347x
Tipy 8
Poslední tipující: Lea Aura, jaroslava anna, Psavec, modrá..., labuť, adida, CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí