Karamboly

Karamboly

Anotace: ....

Noc je černá a psi v ní.
Karambol světa a hvězda v ní.
Lůna světa kdepak jsou.
To nás mniši jen houpou.
Nahoru a dolů celou noc.
To už je na mě moc!
Závoj smíchu , culení.
To je mi ale hašteření.
Písmenka krátká postačí.
Kde si ted´ka hopsačí.
Dlouhá chvíle v lavici.
Lepší je bejt v pramici.
Louka , kytka ,kytička.
To je mi ale básnička
Autor skywolf, 04.03.2010
Přečteno 263x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí