Zajmavý zápas

Zajmavý zápas

Anotace: o ženské

roztáhl sem slečně nohy
pač prej na to mám svý vlohy
však viděl sem věc nevídanou
při který jdou vtipy stranou
sem zajmavé měl setkání
filcky hrály tam utkání
u ní na tom jejím bobru
kam zabořit chtěl sem kobru
rozmyslel sem si svůj záměr
já chci vidět matche závěr
který filččí tým vyhraje
v chlupech hrajou jako stroje
překážky jim fuckt nevadí
při hraní jim nic nebrání
vesele si poskakují
třeba slečnu uspokojí
Autor ostuda lidstva, 04.03.2010
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí