Mravenec

Mravenec

Anotace: ...

V lese stál strom
a v něm žil svůj sen
malinký mravenec
chtíc dostat se ven

Pyká za hříchy
zpytuje svědomí
plánuje útěk
a nic ho nezlomí

Už už je venku
rozptýlen světem
sedne si na trávu
a nese se s větrem

Však nepřítel na blízku
a mravence drtí
ten pocit beznaděje
že dočká se smrti

V hlubokém lese
vyhasla svíčka
a na jeho počest
teď zavřeme víčka..
Autor Estan, 05.03.2010
Přečteno 343x
Tipy 3
Poslední tipující: Richard Ježek, Doradan, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí