U krmítka

U krmítka

Anotace: co s ním ...

Je jedno, kdo tam přiletí,
krmící řád respektují v zápětí.
Datel ten rád lojové koule,
ostatní v zobáčcích odnášejí slunečnice,
jen tak nenastane u krmítka tlačenice.

Za pořádnou snídani slyším ptačí zpěv,
se sluníčkem probouzí se, veselo je hned.
Přes záclonu prohlížím si vedle dlaska datla,
zvonka,sýkorky, je jich celá parta.
Pěšky přichází pan kos, hrdlička se snesla na ochoz.

Je to pestrá podívaná, jsou tu velké hody,
ptáčci mi zpívají pěkně do pohody.

Mé krmítko je nápadité, je to vánoční stromek,
borovička na balkoně, posloužila v moment.

Je to návod, milí zlatí, ptáčci ho mají rádi,
odhlasovali i přes rok jeho pokračování.
Autor devcatko z jetele, 09.03.2010
Přečteno 345x
Tipy 11
Poslední tipující: Paulín, NikitaNikaT., Mbonita, CULIKATÁ, labuť, modrá..., Květka Š., Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a teď jarní ptáčci cvrlikajú, do hor svoje hospodáře vyháňajú...

20.03.2010 12:07:00 | jerabina

Roztomilá,hezká,hřejivá:-)

09.03.2010 12:01:00 | CULIKATÁ

Milá básnička a ptačí zpěv po ránu, když se budí den, je kouzlo...

09.03.2010 11:24:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí