Mionší

Mionší

Anotace: Něco z pralesa

Sbírka: Beskydy

V hřebeni těšínském
vršíček nevelký,
rostou tam jedle
a skáčou tam veverky.

Veverky zrzavé
oříšky kousají.
Zatroubí jeleni,
kukačky kukají.

U smrku starého
malinký doleček,
pod větví s šiškami
krčí se hříbeček.

Malý se hříbeček
pod smrčkem krčí,
na hlavě klobouček,
sedí a mlčí.
Autor Puskin, 27.03.2010
Přečteno 298x
Tipy 4
Poslední tipující: Marfuša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí