Na blízké shledání

Na blízké shledání

Anotace: Sama sebe se ptá: Kdy hvězda vyhasne?

Tma mrká něžně. Mrká jako za dne,
tu v noci hvězdu trápí, kdyže vyhasne,
noc v náruči mokřin nezná strach,
oči nebeské rozplynou se v prach.
Pojď dál, jsi zván až na světa kraj,
co vlci příliš vidí, za námi schovaj,
za posledním zákoutím tebe nevidím,
jen paprsek hvězdě tajně odlomím.

Hvězda otrávena na konci mého ochutnávání,
na konci paprsků světelných očekávání,
vítr je pak žene pryč do nevidění,
černo už jen hledá blízké shledání.
Autor kleibr00, 07.04.2010
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí