Jarní

Jarní

Anotace: 2008

Sbírka: Návrat

S křikem,pláčem,úpěním
odešla paní zima
každý člověk opilý
tím krásného vlahého vzduchu vzduchu prouděním.
tím osvěžujícím vánkem s přívlastkem jara.


Z jara všechno neštěstí ztrácí svá kouzla,
odhoďme všechny chmury za hlavu
jaro přináší ty nejtěžší zbraně
se jmény láska a vášeň

Jaro, milenecké polibky pod rozkvetlými ratolestmi jabloně.
Jarní lásky - poezie
Jarní díky - básníkům
nakazit se láskou, verše pět,
z Romea a Julie či Manon Lescaut.
Autor Jan Václav Znojemský, 25.04.2010
Přečteno 471x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí