Měli by jste skusit

Měli by jste skusit

Anotace: Báseň o obyčejném člověku kterému je miléjší příroda než ruch velkoměsta

Ranní svítání pokropilo rozkvetlou louku krůpějemy rosy
ve vycházejícím slunci se třpití vodní toky
Probouzím se do krásného rána,vonícího stromy
nad obzorem se k neby tyčí hory

Předemnou cesta divoká snad nemá ani cíl
může být krátká nebo dlouhá několik mil
Budu se potýkat s překážkami,s časem
jednou půjdu po horách jindy zas lesem

Města už stratila význam přírodu rád mám
v ulicích měst jen zradu,podlost znám
V lese si líp ustelu ke spánku
pěkné je probudit se do ranních červánků

Nepotýkat se,se zlobou jen vidět krásu
kol sebe slyšet jen přírody tisíce hlasů
Každý z nás by to měl skusit
ná stále ve městě se denně dusit
Autor kds, 05.05.2010
Přečteno 391x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Všechno pochází z přírody a všude se dá narazit na faleš aklm, stejně tak jako na dobré věci. Špatné věci nezmizí jen tak. Musí se tomu pomoct..

06.05.2010 05:11:00 | Treman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí