Blesk

Blesk

Anotace: To takhle jednou pršelo...

Strach vyvolá v nás
Pro mě však
Jednou z největších krás

Krásný to pohled, když uhodí
Hromem předcházen
V zádech mě zamrazí
Jeho mocí jsem uchvácen

Záblesky co mění barvu noci
Co ve mně nechají obdivu pocit
Skvostný to řetěz pojící nebe s zemí
Z dálky zní to sladké zahřmění

Jako kapela,déšť ho provází
Další z příčin našich nesnází
Kapka za kapkou,
jako posilněn extazí

Na jednu stranu řek koryta naplní,
Na druhou vytéká do ulic ven
Panika,co ukončí sen
Ničící,smrtící,ta část,kterou nezvládne spolknout matička zem

Blesk nezůstává pozadu
Vyhledá cíl
Strom,dům,zvířecí, či lidskou postavu
A ze všech sil
Udeří v mžiku okamžiku
Když existenci tvou neukončí,gratuluji,měls kliku

Zavítá,památku po sobě zanechá a zmizí o dům dál
Koho chce,potrestá
Nám poddaným dokáže ukáže,že on je tu král
Autor Serja, 11.05.2010
Přečteno 283x
Tipy 3
Poslední tipující: Sýkorka07, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tip za báseň a tip za námět. kRásná bouře se mi přehnala pokojem.

15.07.2010 12:25:00 | Sýkorka07

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí