Jaro

Jaro

Anotace: veršovánky jen tak z radosti.. - j.c.ben -

Poslední sníh už se ztrácí,
sbohem na rok sněhuláci!
zima jaru žezlo vrací,
zem prodělá operaci.

Slunce dělá skvělou práci,
míza stromu život vrací,
už k nám letí tažní ptáci,
všude brouci všelijací.

První bouřka, hrom burácí,
velká voda hráze kácí,
a pak ztrácí koncentraci,
do koryt se opět vrací.

Zima pošla, pěkná arci,
srdce mi však nekrvácí,
ležím si tu na matraci,
vnímám ptačí konverzaci.

Venku děti paci, paci,
myslí už jen na legraci.
Zato včelky dobráci,
únavou se potácí!
Autor j.c., 11.11.2004
Přečteno 1588x
Tipy 3
Poslední tipující: BARBYE, shakespeares
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí