Podzim

Podzim

Anotace: prostě o podzimu.. - j.c.ben -

V zahradě už listí tleje,
slunce přes den méně hřeje,
na strništích vítr věje,
jinde už se ozim seje.

Zrána chladno, často leje,
rosy padá na krůpěje,
zimomřivým nyní zle je,
otužilým štěstí přeje.

Ať si venku bouře kleje,
dám petlici na veřeje,
na burčák se óda pěje,
dva se perou, třetí směje..

Čas si klidu nedopřeje,
zima už k nám cvalem spěje,
sníh se blíží, vzduch se chvěje,
už se těším na závěje.
Autor j.c., 11.11.2004
Přečteno 1051x
Tipy 1
Poslední tipující: shakespeares
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

:o)

25.03.2006 16:40:00 | Roko

:-))) to je stejně praštěný, jako ta první, ale líbí se mi to...

22.03.2006 18:53:00 | no

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí